Hovedsiden      Hvor vil dere reise?      Hvordan vil dere reise?       Hva vil dere gjøre?      Hvor vil dere bo?      Hva vil dere vite? 

Reisemål

Norge

Norden

Europa

Afrika

Amerika

Asia

Oseania

 

Reisemåte

Bil

Buss

Båt/Cruise

Fly

Tog

 

Aktiviteter

Ski & Snø

Sol & Bad

Fotturer

Sykkelturer

Naturen i nærheten

Sportsopplevelser

 Kulturopplevelser

Byferie

Bondegårdsferie

Museumsbesøk

Fornøyelsesparker

 

Overnatting

Fjellstue/Turisthytte

Vandrerhjem

Hotell

Feriebolig

Camping

Bondegård/Seter

Fyr

 

Interessant viten

Kart/Atlas

Matinspirasjon

Reisebrev

Reisebøker

Reisereportasjer

Spill

E-postbrev sendt fredag 2. mars

Hei,

Kanskje frister det med en storbyferie i løpet av våren? Og hvorfor ikke ta familien med på turen. Det er mange storbyer som passer godt for barnefamilier, spesielt hvis dere har forberedt dere litt og vet hva byen har å by på. Vi har samlet en del nyttig informasjon på våre byferiesider – og mer kommer …

Innhold
1. Gode tips til byferier med barn
2. Mye moro i København
3. Las Palmas for hele familien
4. Test av reisehåndbøker for byferier
5. Med barna i London
6. Stockholm er barnevennlig

1. Gode tips til byferier med barna
Det finnes en del stalltips som det kan være lurt å tenke på når dere skal på byferie med de håpefulle. Tipsene vi har samlet her passer spesielt ved reise med ganske små barn.
Mens nettsiden Ting barn liker å gjøre på byferie gir gode tips også for litt større barn.

2. Mye moro i København
København er en super by å besøke sammen med barna. Danskene vet virkelig hvordan de skal engasjere og underholde barn! I tillegg til flere flotte familieattraksjoner, har også mange museer egne – og med norske øyne fantastiske, barneavdelinger der det ofte arrangeres morsomme aktiviteter i helgen.

3. Las Palmas - for hele familien

Las Palmas har en av verdens fineste bystrender, en veldig hyggelig gamleby, fine parker, flere barnevennlige museum og en markedshall med fristelser for alle og enhver. Bare prøv de spanske ”smultringene”: churros dyppet i kakao!

4. Test av reisehåndbøker for byferier
Personlig får jeg alltid mye mer ut av en reise, hvis jeg har lest en del om byen før jeg reiser. Vi har fått seks reiseglade foreldre til å teste seks forskjellige reisehåndbokserier; med tanke på hvor inspirerende og nyttige de er for familier på bytur.

5. Med barna i London
London er en spennende by, med massevis av morsomme steder og aktiviteter. Her finnes det så mange fristende familieaktiviteter at det lett kan bli for mye av det gode. Hvis barna er store nok er det en god idé at dere planlegger turen sammen, slik at alle kan velge en aktivitet som de gjerne vil gjøre. For så sant dere ikke skal være lenge i byen, rekker dere bare en brøkdel.

6. Stockholm er barnevennlig
Hovedstaden i vårt nærmeste naboland er en vakker by, og det er mye gøy å finne på – for hele familien. Byen har mange fine museum, barnevennlige spisesteder og en flott skjærgård. Favorittbiblioteket til mine barn ligger i fjerde etasje i Stockholms Kulturhus. Biblioteket heter "Rum for barn" og har rom som er tilpasset barn i forskjellig alder og eget bildeverksted. Ofte er det interessante utstillinger og andre aktiviteter på gang.

Vi ønsker dere en topp helg!

Wenche Aale Hægermark
Ansvarlig redaktør

PS! Hvis det er noe du lurer på, vennligst ta kontakt.
Og for ordens skyld: E-postadressen vil kun benyttes av Familiereiser, og du selvfølgelig slutte å motta e-postbrevet når du måtte ønske det, bare send oss beskjed per e-post.

Selv om våre ambisjoner er store, er det mye informasjon vi ennå ikke har fått med. Dette jobber vi med kontinuerlig og oppdaterer sidene hver dag. Men for at Familiereiser skal bli et virkelig godt og nyttig nettsted, trenger vi dine erfaringer. Så send oss gjerne reisebrev, tilbakemeldinger samt nyttige råd og tips - og tips gjerne venner og kjente som dere tror vil ha nytte og glede av nettstedet og e-postbrevene. For mer informasjon se: http://www.familiereiser.no/medlemskap.asp.

 

© 2006 www.familiereiser.no utgis av Happy Learning AS, Granveien 15c, 1178 Oslo, 22 29 68 32

Ansvarlig redaktør: Wenche Aale Hægermark
Om oss - Kontakt oss - Tips oss - Oppføring - Annonsere? - Bli medlem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Friend Link:Yeezy 350 Boost V2,Adidas Yeezy 750 Boost,Adidas Zestra Chaussures,Nike Air Force 1 07,Air Force 1 Flyknit Chaussures,Air Force 1 Mid 07 Chaussures
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index
Nike Air Max 90 Fireflies,NIKE AIR MAX 90 MID,NIKE AIR MAX 95,NIKE AIR MAX 95 CHAUSSURES,NIKE AIR MAX MOTION LW,NIKE AIR MAX TAILWIND 8