Hovedsiden       Hvor vil dere reise?      Hvordan vil dere reise?      Hva vil dere gjøre?      Hvor vil dere bo?      Hva vil dere vite? 

Reisemål

Norge

Norden

Europa

Afrika

Amerika

Asia

Oseania

 

Reisemåte

Bil

Buss

Båt/Cruise

Fly

Tog

 

Aktiviteter

Ski & Snø

Sol & Bad

Fotturer

Sykkelturer

Naturen i nærheten

Sportsopplevelser

 Kulturopplevelser

Byferie

Bondegårdsferie

Museumsbesøk

Fornøyelsesparker

 

Overnatting

Fjellstue/Turisthytte

Vandrerhjem

Hotell

Feriebolig

Camping

Bondegård/Seter

Fyr

 

Interessant viten

Kart/Atlas

Matinspirasjon

Reisebrev

Reisebøker

Reisereportasjer

Spill

Hjemme igjen

Gratis nyhetsbrev med reisetips og gode tilbud ->

Når vår familie har besøkt et nytt reisemål, vil vi, som mange andre – gjerne reise tilbake til det samme stedet – både for å bli bedre kjent der og for å besøke favorittstedene igjen. Dilemmaet er at vi vil se nye steder også. Derfor ”reiser” vi ofte i minnene.

Det er hyggelig å ta frem minner om ferien også når dere er vel hjemme. Japanerne f.eks. nyter ferien først når de kommer hjem - da titter de på bilder og går gjennom opplevelsene. Ikke så å forstå at jeg mener det er den beste måten å feriere på. Likevel er det verdt å ta frem bilder, tenke tilbake og nyte ferien også når dere er kommet hjem. Barn er ofte interessert i å lære mer om steder de har besøkt. Dette kan være en god inngangsport til ny kunnskap. Et besøk i Visby (Gotlands hovedstad) inspirerte f.eks. oss til å lære mer om selve byen og om middelalderen.

Oppmuntre barna til å gjøre ferdig ferieminnebøkene. Disse er nemlig utrolige koselige minner å ha fremover – både for å vise til venner i de kommende ukene men også for å titte på flere år frem i tid.  I artikkelen om scrapbooking, finner dere enda flere tips.

Lykke til med å bevare de gode minnene!

av Wenche Aale Hægermark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2006 www.familiereiser.no utgis av Happy Learning AS, Granveien 15c, 1178 Oslo, 22 29 68 32

Ansvarlig redaktør: Wenche Aale Hægermark
Om oss - Kontakt oss - Tips oss - Oppføring - Annonsere? - Bli medlem

 

 

 

 

 

 

 

Friend Link:Air Force 1 07 Schuhe,Air Force 1 Flyknit Schuhe,Nike Air Force 1 Mid 07,Nike Huarache Herren Schuhe,Air Jordan Sky High OG Schuhe,Nike Air Max 1 Ultra SE Schuhe
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index
NIKE TENNIS CLASSIC ULTRA LEATHER,Nike Zoom KD 9,NIKE KOBE 12,ADIDAS NMD R1,Adidas Stan Smith,ADIDAS YEEZY 750 BOOST