Hovedsiden      Hvor vil dere reise?      Hvordan vil dere reise?       Hva vil dere gjøre?      Hvor vil dere bo?      Hva vil dere vite? 

Reisemål

Norge

Norden

Europa

Afrika

Amerika

Asia

Oseania

Reisemåte

Bil

Buss

Båt/Cruise

Fly

Tog

 

Aktiviteter

Ski & Snø

Sol & Bad

Sykkelturer

Naturen i nærheten

Sportsopplevelser

 Kulturopplevelser

Byferie

Bondegårdsferie

Museumsbesøk

Fornøyelsesparker

 

Overnatting

Fjellstue/Turisthytte

Vandrerhjem

Hotell

Feriebolig

Feriesenter

Camping

Bondegård/Seter

Fyr

 

Interessant viten

Kart/Atlas

Matinspirasjon

Reisebrev

Reisebøker

Reisereportasjer

Spill

Å, jul med din glede

Gratis nyhetsbrev med reisetips og tilbud ->

Her finner du oppskrifter til noen ikke helt tradisjonelle og supergode julekaker og -godteri. Tips til julegavehandelen, som kan også være godt å ta med seg i julemåneden, får du også, samt en oversikt over sider med julekalendere på nett med populære premier.

Oppskrifter til tradisjonelle julekaker finnes i utallige oppskriftshefter og på utallige nettsider, og disse er minst like gode som dem vi har. Derfor har vi heller valgt litt annerledes; lettlagde kaker og godteri som ikke er så vanlige til jul i Norge. Det er Safransbiscotti, Hjertebrownies og Peppermyntekyss.

Hva skal så kjøpes i julegaver?
Forskjellige bransjer presenterer sine ”årets julegaver”, mange veldedige organisasjoner selger gaver som også hjelper andre og tusenvis av nettsider tipser om julegaver til alle og enhver.
Vi har der samlet tips og linker til sider som vi selv synes er gode.
Ta en titt her ->

 Julekalendere på nett
Jeg vet ikke hvor mange julekalender det finnes på nett, men det er i alle fall utrolig mange ... Heldigvis er det noen som har tatt seg bryderiet med å samle  veldig mange av de norske. Interessert? Ta i så fall en "tur" innom julekalendere.com.

 Julesanger
Det finnes utrolig mange flotte julesanger, min absolutte favoritt i adventstiden er "Tenn Lys". Savner du teksten til de vanligste norske julesidene, så finner du dem på denne nettsiden.
 Der mangler imidlertid den vakre "En stjerne skinner i natt".

  
 

© 2006 www.familiereiser.no utgis av Happy Learning AS, Granveien 15c, 1178 Oslo, 22 29 68 32

Ansvarlig redaktør: Wenche Aale Hægermark
Om oss - Kontakt oss - Tips oss - Oppføring - Annonsere? - Bli medlem

Friend Link:Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit,Air Max 90,Air Max 95 Sneakers,Adidas Yeezy 350 Boost V2,Yeezy 750 Boost Schuhe,Adidas Zestra
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index
NIKE HYPERVENOM PHELON TF,NIKE INTERNATIONALIST WOMEN CHAUSSURES,NIKE KYRIE 3,NIKELAB AIR ZOOM LWP,NIKE LEBRON 13 NIEDRIG,NIKE LEBRON 14
 Google