Hovedsiden      Hvor vil dere reise?     Hvordan vil dere reise?      Hva vil dere gjøre?      Hvor vil dere bo?      Hva vil dere vite?

Reisemål

Norge

Norden

Europa

Afrika

Amerika

Asia

Oseania

Reisemåte

Bil

Buss

Båt/Cruise

Fly

Tog

 

Aktiviteter

Ski & Snø

Sol & Bad

Sykkelturer

Naturen i nærheten

Sportsopplevelser

 Kulturopplevelser

Byferie

Bondegårdsferie

Museumsbesøk

Fornøyelsesparker

 

Overnatting

Fjellstue/Turisthytte

Vandrerhjem

Hotell

Feriebolig

Feriesenter

Camping

Bondegård/Seter

Fyr

 

Interessant viten

Kart/Atlas

Matinspirasjon

Reisebrev

Reisebøker

Reisereportasjer

Spill

Fem populære familie feriesteder i USA

Gratis nyhetsbrev med reisetips og gode tilbud ->

Med dollaren på et rekordlavt nivå blir det ekstra fristende med en
USA-ferie. Vi har bearbeidet en liste fra Tripadvisor
med fem populære familiereisemål.

 

1. Olympic National Park, Washington
Det behagelige klimaet og dramatiske variasjonene på denne halvøya gjør at den passer kjempegodt for familieeventyr. Her finnes både Stillehavsstrender, regnskog, snøkledde topper og en stor variasjon av planter og dyr.

2. Orlando, Florida
Orlando trenger nok ingen nærmere presentasjon. Med Disney World, Epcot Center, SeaWorld Adventure Park og Discovery Cave er stedet en drøm for barnefamilier.

3. Memphis, Tennessee
For Elvis-fan – og en hel del andre også, er Graceland et must. Flere andre kjente musikere som Johnny Cash, Roy Orbinson og Jerry Lee Lewis og har et populært pop og rockmuseum. Her finnes også den museet for sivile rettigheter med utstillinger om bl.a. Martin Luther King og den underjordiske jernbanen, Slavehagen.
 

4. Grand Canyon, Arizona
Denne kløften og ørkenområdet er med på Unescos verdensarvliste og er en av de mest populære turistattraksjonene i USA. Kløften er dannet av Coloradoelven i løpet av mange millioner år. Grand Canyon er nesten 50 mil lang og bredden varierer med mellom en halv til 29 km.

5. Hershey, Pennsylvania
Som USA’s sjokoladehovedstad er det vel ingen tvil om hvem som vil like seg her... Foruten et besøk på sjokoladefabrikken Hershey’s Chocolate World er fornøyelsesparken Hershey Park en populær familieattraksjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

© 2006 www.familiereiser.no utgis av Happy Learning AS, Granveien 15c, 1178 Oslo, 22 29 68 32

Ansvarlig redaktør: Wenche Aale Hægermark
Om oss - Kontakt oss - Tips oss - Oppføring - Annonsere? - Bli medlem

 Google
 
   

 

 

 

Friend Link:Air Force 1 07 Schuhe,Air Force 1 Flyknit Schuhe,Nike Air Force 1 Mid 07,Nike Huarache Herren Schuhe,Air Jordan Sky High OG Schuhe,Nike Air Max 1 Ultra SE Schuhe
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index
NIKE ROSHE RUN FLORAL SWOOSH,NIKE ROSHE TWO FLYKNIT SHOES,NIKE ROSHE ZWEI,Nike Tanjun,NIKE ZOOM ASCENTION MEN,NIKE ZOOM KD 9