Hovedsiden       Hvor vil dere reise?      Hvordan vil dere reise?      Hva vil dere gjøre?      Hvor vil dere bo?      Hva vil dere vite? 

Reisemål

Norge

Norden

Europa

Afrika

Amerika

Asia

Oseania

Reisemåte

Bil

Buss

Båt/Cruise

Fly

Tog

 

Aktiviteter

Ski & Snø

Sol & Bad

Fotturer

Sykkelturer

Naturen i nærheten

Sportsopplevelser

 Kulturopplevelser

Byferie

Bondegårdsferie

Museumsbesøk

Fornøyelsesparker

Overnatting

Fjellstue/Turisthytte

Vandrerhjem

Hotell

Feriebolig

Camping

Bondegård/Seter

Fyr

Interessant viten

Kart/Atlas

Matinspirasjon

Reisebrev

Reisebøker

Reisereportasjer

Spill

Se verdensarv med Hurtigruten

Gratis nyhetsbrev med reisetips og gode tilbud ->

Kombinert med Hurtigrutens sjøreiser kan passasjerene nå
seks av UNESCOs verdensarv.

Den norske øya Vega har vært listet som et UNESCO-verdensarvsted siden 2004 og ble våren 2009 plukket ut som en av ti ”Uoppdagede perler” av den britiske avisen “The Observer”. Spesielt takket være det originale og naturlige landskapet, de mange fugleartene og de pittoreske fiskelandsbyene presenteres øya som en uoppdaget perle i Europa.

Reisende med Hurtigruten kan nå se den fantastiske øya Vega. I tillegg står fem andre UNESCO-steder på Hurtigrutens program for kommende sesong. Hurtigrutens for-katalog for 2010/2011 gir de utålmodige reiselystne en betydelig prisfordel. De som gjør reservasjoner innen 30. september 2009, kan spare opp til 35 % på utvalgte reiser med Hurtigruten.

Verdensarv langs Norskekysten: Den klassiske Hurtigruten
Bergen er et knutepunkt for Hurtigruten. Som rundreisepassasjer, enten man reiser tur retur Bergen – Kirkenes, eller om man foretrekker halve strekningen, vil man få mulighet til å oppleve fantastiske Bergen, byen mellom de syv fjell. Bryggen, med sin karakteristiske profil, har stått slik den er i dag fra 1100-tallet, uberørt av skiftende tider. Den er blitt en del av vår felles kulturarv som en del av UNESCOs verdensarvliste, og Bergen er blitt en verdensarvby. Tilreisende kan oppleve byens historiske steder på egen hånd eller ved å følge en organisert ekskursjon.

På Hurtigrutens seiling nordover er Geirangerfjorden en integrert del av programmet fra april til september. Fjorden er ikke bare en av verdens lengste og dypeste; den har også vært listet som et UNESCO-verdensarvsted siden 2005.

Den romantiske øygruppen Lofoten nord for polarsirkelen trollbinder med sine hvite sandstrender, mektige fjellandskap og grønne fjorder. Dette er noen av grunnene til at Lofoten står på listen for å bli verdensarv. Lofoten kan naturligvis oppleves både på seilingen nordover og sørover. Vegaøyene ligger mellom Sandnessjøen og Brønnøysund, og kan oppleves på nært hold gjennom Hurtigrutens utflukt på sørgående seiling.

Tidligrabatten ved bestilling før 30. september 2009 gjør et hav opplevelser tilgjengelig fra kroner 4.854. Priseksemplet gjelder Kirkenes – Bergen, inkludert full kost og lugar. Ulike utflukter utfyller programmet for Hurtigrutens 34 anløpssteder på en perfekt måte. Reisende som gjør forhåndsbestillinger på utflukter, sparer inntil 5 prosent.

 

Oppdager-hjerter slår fortere: Med Hurtigruten til Arktis
MS Fram - det nyeste tilfanget i Hurtigrutens flåte og spesialkonstruert for polare farvann - tar oppdagelsesreisende til det neste verdensarvstedet. 250 kilometer nord for polarsirkelen ligger Ilulissat (2004) ved den mektige isfjorden i Disko bay på Grønland er en av de mest aktive fjordene i verden og holder reisende i ånde med sine majestetiske isfjell, lyssatt av midnattssolen. Grønland er rett og slett henførende med sin endeløse storhet, sine unike inuittkultur og sin hardbarkede, og samtidig tandre flora.

• 8-14 dager om bord, avganger i perioden 16.7.-26.9.2010

Snarvisitt til isbjørnene
Villmark og barskhet er kjennetegn for Spitsbergen og hele øygruppen Svalbard der det ligger ved 80 grader nord. Mektige fjelltopper, men samtidig panoramautsikt. Til fjellandskap, golde strender og turkisfargede isbretopper. Fascinerende naturinntrykk vil gi minner for livet, og inkluderer en unik arktisk fauna av isbjørn, sel, hvalrosser og sjøfugler. Svalbard-øygruppen, hvorav 60 prosent er dekket av is og snø, har vært listet som en kandidat til et UNESCO-verdensarvsted siden 2007.
• 8 dager om bord, flere avganger 8.6.-7.8.2010

Hils på pingvinene
MS Fram seiler i Antarktis fra november 2010 til februar 2011. Spektakulære is- og isbrelandskaper og fascinerende dyreliv med pingviner, hvaler og sjøfugler, inkludert de imøtekommende pingvinene, er hovedattraksjonene på disse turene. • 10-19 dager om bord flere avganger 1.11.2010-25.02.2011

Hurtigrutens explorer-seilinger ledes av engelsktalende ekspedisjonsteam, reiseledere og guider. Atmosfæren om bord er avslappet og uformell. Reisene fokuserer på landskapet, kulturen og historien til hver enkelt destinasjon.

MS Fram seiler i Europa
Explorerskipet MS Fram går like godt i sentrale farvann som i fjerne, polare strøk. I 2010 vil skipet kunne ta gjestene med på oppdagelsesreiser i Europa. Opplev den samme atmosfæren og den samme komforten på MS Frams Europa-seilinger. Skipet vil gjeste flere av de viktigste havnene i verdenshistorien, med mulighet til å se ytterligere kulturarvsteder.

MS Frams Europa-seiling inkluderer blant annet:
Lisboa
La Coruna
Bordeaux
Le Havre
Dover
Stockholm
Helsinki
St.Petersburg
Gdynia
Kiel
Hamburg
Dublin
Aberdeen


 

© 2006 www.familiereiser.no utgis av Happy Learning AS, Granveien 15c, 1178 Oslo, 22 29 68 32

Ansvarlig redaktør: Wenche Aale Hægermark
Om oss - Kontakt oss - Tips oss - Oppføring - Annonsere? - Bli medlem

 Google
 
   

 

 

Friend Link:Air Max 2016 Schuhe,2017 Nike Air Max,Air Max 90 Mid,Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit,Nike Air Max 90 Turnschuhe,Nike Air Max 95 Turnschuhe
index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index,index
NIKE ROSHE RUN FLORAL SWOOSH,NIKE ROSHE TWO FLYKNIT SHOES,NIKE ROSHE ZWEI,Nike Tanjun,NIKE ZOOM ASCENTION MEN,NIKE ZOOM KD 9